SALADES & LUNCH

Naast charcuterie en kaas vormen verse salades deel van het dagelijkse beleg op de boterham, tussen een broodje of op een toastje. In Slagerij Aula worden elke dag opnieuw de salades vers bereid met de grootste zorg en de lekkerste ingrediënten. Je kan de salades snel vinden in de zelfbediening. Indien u iets niet vindt, vraag gerust aan onze verkopers aan de bedieningstoog.
Enkele van onze toppers zijn: zalmsalade met prei of broccoli, gebakken beenhamsalade met de krokante uitjes bovenop, salade mozarella of kreeftensalade.
De salades kunnen verkregen worden in een potje, maar ook tussen de piccolo’s of jumbo’s die bij ons vers worden afgebakken … mét of zonder groentjes! Een prijslijst vind je hier.

Heb je eens zin in iets anders tijdens jouw lunch dan kan je gaan voor een koude schotel met hierin een ongelooflijke variëteit aan beleg en groentjes. Of mag het wat meer zijn? De Kilo Killer is ondertussen een klassieker geworden net als onze vitello tonato of carpaccio schoteltjes.
Aan de toog kan je iedere dag vanaf 11u30 terecht voor een dagsoep met een stukje brood en croutons. Op weekdagen kunnen vanaf 12u warme dagschotels verkregen worden. Er kan steeds gekozen worden tussen vlees of vis. Zowel de soep als de warme dagschotel zijn verkrijgbaar tot 13u30. Vanaf 10 belegde broodjes bestelling op voorhand doorgeven via mail of telefonisch.

ONZE OPENINGSUREN

Van maandag tot en met zaterdag            van  9u tot 18u30 

GESLOTEN op zon- en feestdagen