RAUWE HAMMEN

De Serranoham is afkomstig uit de Spaanse bergen en mag enkel geproduceerd worden met Spaanse varkens. De hammen worden gepekeld met kruiden en moeten minstens 9 maanden rijpen. Deze ham is vetarm.

De Pata Negraham (Spaanse Ibericoham) onstaat uit de vermaarde Iberico varkens met hun zwarte poten. De smaak wordt vooral verkregen door hun voeding waarin eikels heel centraal staan.

De beschermde Parmaham (Prosciutto di Parma) mag alleen in de Italiaanse provincie Parma worden gemaakt met enkel Italiaanse varkens. Deze varkens krijgen ondermeer het wei van de Parmezaanse kaasproductie dat eveneens bekend is in deze streek. Deze ham wordt gedroogd in de bergwinden.

San Daniele ham (Prosciutto di San Daniele): De varkens mogen uit meerdere geselecteerde Italiaanse provincies komen, maar de productie dient te geschieden in het kleine stadje Friuli, waar het lokale ecosysteem prachtig werk verricht.

Gandaham is een erkend streekproduct en wordt vervaardigd volgens de droogzouttechniek en is lichtjes dooraderd met vet. Deze ham heeft trouwens een laag cholesterolgehalte.

CONTACT INFO

Heeft u meer informatie nodig?
Vul ons contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op!

AULA INFO

  • Voldersstraat 24
    9000 Gent
  • 09/225.05.14
  • 09/223.43.55
  • info@slagerij-aula.com

OPENINGSUREN

Open van maandag tem zaterdag van 9u-18u30.
Gesloten op zon- en feestdagen.

BTW-nummer: BE 0438.030.323

VOLG ONS OP: