RAUWE HAMMEN
De Serranoham is afkomstig uit de Spaanse bergen en mag enkel geproduceerd worden met Spaanse varkens. De hammen worden gepekeld met kruiden en moeten minstens 9 maanden rijpen. Deze ham is vetarm.

De Pata Negraham (Spaanse Ibericoham) onstaat uit de vermaarde Iberico varkens met hun zwarte poten. De smaak wordt vooral verkregen door hun voeding waarin eikels heel centraal staan.

De beschermde Parmaham (Prosciutto di Parma) mag alleen in de Italiaanse provincie Parma worden gemaakt met enkel Italiaanse varkens. Deze varkens krijgen ondermeer het wei van de Parmezaanse kaasproductie dat eveneens bekend is in deze streek. Deze ham wordt gedroogd in de bergwinden.

San Daniele ham (Prosciutto di San Daniele): De varkens mogen uit meerdere geselecteerde Italiaanse provincies komen, maar de productie dient te geschieden in het kleine stadje Friuli, waar het lokale ecosysteem prachtig werk verricht.

Gandaham is een erkend streekproduct en wordt vervaardigd volgens de droogzouttechniek en is lichtjes dooraderd met vet. Deze ham heeft trouwens een laag cholesterolgehalte.

ONZE OPENINGSUREN

Van maandag tot en met zaterdag            van  9u tot 18u30 

GESLOTEN op zon- en feestdagen